تبلیغات
English as a foreign language - How to make french toasts - cooking 1
یکشنبه 17 فروردین 1393  05:40 ب.ظ
توسط: lili rezaei

French Toasts



French Toasts


این پست مربوط به اشپزی است و اصطلاحات مربوط به ان
اگر فیلم زیاد ببینید حتما یادتون میاد که امریکاییها نصف شب بیدارمیشن و وقتی گرسنه هستن اول یاد فرنچ تست میافتن یا پنکیک.فرنچ تست خیلیییییییییییییی خوشمزه است.بخصوص که با کره درست میشه .حتما امتحان کنید.
اول از همه اینو بگم که tbsp که توی دستورهای اشپزی میبینید همون قاشق غذاخوری یا table spoon هست ولی tsp  مخفف کلمه tea spoon یا قاشق چایخوری هست.تو اندازه ها اشتباه نکنید.نوش جان :) جملاتم ترجمه کردم براتون


  موادلازم        Main Ingredients:

تخم مرغ یک عدد بزرگ          Eggs: 1 large 
 شیر یک چهارم فنجان             Milk: 1/4 cup 
 سه نان تست ضخیم       Bread: 4 thick slices 
 عسل دو قاشق چایخوری (در ماکروفر گرم کنید تا بهتر پخش شود )(Honey: 2 tbsp ( warm in microwave for better spreading) 
 کره یک قاشق غذاخوری                     Butter: 1 tbsp 
 روغن مایع یک قاشق غذا خوری (گیاهی)        Vegetable Oil: 1 tbsp 
 بیکینگ پودر یک دوم قاشق غذاخوری          Baking Powder: 1/2 tsp 
پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری       Vanilla Powder: 1/4 tsp 
نمک یک چهارم قاشق چایخوری                      Salt: 1/4 tsp 


 روش تهیه Directions:

1. In a medium bowl, whisk together eggs, milk, salt, baking powder, and vanilla powder. 
در یک کاسه متوسط تخم مرغ شیر نمک وانیل و بیکینگ پودر را هم بزنید

2. Heat oil and butter in a large skillet over medium heat. 
روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ و با حرارت متوسط گرم کنید

3. Soak bread slices in the egg mixer until saturated. Fry bread slices on both sides until golden
brown. 

نان را در مخلوط تخم مرغ بندازید تا زمانی که کاملا خیس بخورد .تکه های نان را از هر دو طرف سرخ کنید تا وقتی که قهوه ای -
طلایی شوند


4. Serve the French toast with drizzled honey and fruits. 
فرنچ تست را با عسل (روی ان) و تکه های میوه سرو کنیذ


  • آخرین ویرایش:سه شنبه 19 فروردین 1393
نظرات()   
   
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.